Loading...
Au răsunat manelele la botezul nepotului lui Florin Salam. Dar până la petrecerea de la Palatul Ştirbei, Betty, fiica manelistului, a avut emoţii mari, pe care i le-a dat chiar celebrul cântăreţ. Florin Salam a întârziat la biserică, el ajungând chiar pe finalul slujbei. Fiicei lui nu i-a picat tocmai bine, dar artistul ştie ca de fiecare dată ce trebuie să facă să se revanşeze.

Betty Stoian și Cătălin Vișănescu și-au creștinat băiețelul sâmbătă (9 martie), dar de la momentul scufundării în clistelniţă a lipsit chiar bunicul celebru al lui Matthias Ştefan. Manelistul a ajuns aproape când s-a terminat slujba religioasă. Îmbrăcat într-un costum alb, cântăreţul a coborât dintr-o maşină decapotabilă și a început să împartă bani celor care-l aşteptau. El şi-a motivat întâzierea prin faptul că ar fi fost reţinut la unul dintre spectacolele pe care le-a susţinut. 
"Îmi cer mii de scuze că am întârziat. Asta mi-e meseria, fata mea mă înțelege. Îmi doresc să ajungă mai tare ca mine, peste tot. Le doresc fericire și liniște. E viața mea, tot copilul meu este. Matthias este o schimbare de viață și pentru mine. De când s-a născut el, mi-am propus să-mi schimb mereu viața. Gândesc și mai frumos, mai constructiv. Nu par bunic, sunt și tată de copii și puștan și bunic. Aici e startul la nepoți”, a drclarat Florin Salam la un post tv.
Betty Stoian şi partenerul de viaţă au organizat o petrecere superbă în cinstea fiului lor, Mattias Ştefan. Evenimentul care a strâns 250 de invitaţii a avut loc la Palatul Ştirbey. Invitaţii au fost răsfăţaţi cu un meniu de fiţe şi un candy bar delicios. 

Cum s-a îmbrăcat fiica lui Florin Salam la botez
Betty a îmbrăcat două ţinute la botezul fiului ei, ambele albe. În biserică a adoptat un look masculin cu sacou şi pantaloni albi la care a asortat o o pereche de sandale aurii, iar la petrecerea de la local a îmbrăcat o rochie din dantelă. Florin Salam s-a asortat şi el cu fiica lui.Artistul a încins ringul de dans alături de soţia lui Roxana Dobre.

Ei au petrecut până târziu în noapte, iar la final, artistul a fost cel care a achitat nota de plată, gest cu care a obţinut iertarea fiicei lui pentru absenţa de la momentul propriu-zis al creştinării. Se ştie că manelistul este generos atunci când vine vorba despre fetele din viaţa lui. Atât soţia şi fata cea mare, cât şi celelalte două fetiţe pe care i le-a dăruit Roxana sunt răsfăţate de manelist.    Ce a făcut Florin Salam ca să-l ierte fiica pentru că a întâziat la botezul nepotului
https://www.youtube.com/channel/UCHtkOhyjijfW0HArACBDyfA?sub_confirmation=1 

Comments

Leave a Reply